Zaalverhuur Rotterdam

Wanneer u een zaal wilt huren is het belangrijk dat u een locatie zoekt dat helemeaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Bent u op zoek naar geschikte zaalverhuur in Rotterdam voor een bedrijfsfeest, beurs, bruiloft of een familiefeest? Dan bent u bij The Boathouse Kralingen aan het juiste adres. Dit prachtige pand biedt met zijn drie verdiepingen ruimte voor maximaal 450 personen. Daarnaast heeft u dankzij het glas vanaf iedere verdieping een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Zaalverhuur RotterdamZaalverhuur Rotterdam


Zaalverhuur in Rotterdam: The Boathouse Kralingen

Het paviljoen van de The Boathouse Kralingen is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen. U kunt denken aan zowel zakelijke- als familiaire feesten. Doordat de ruimtes eenvoudig opgedeeld kunnen worden, is het ook zeer geschikt voor evenementen met meerdere onderdelen. Wilt u een receptie, diner en een feest organiseren? The Boathouse biedt u de mogelijkheid om alles te verzorgen!.

Zaalverhuur Rotterdam

Uw wensen staan voorop

Wij vinden het belangrijk dat het evenement bij The Boathouse Kralingen perfect aansluit bij uw wensen. Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van de state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, kunt u ook zelf aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van catering. Een lopend buffet, barbecue, walking dinner of een aangeklede borrel. Bij The Boathouse kan het allemaal. Door onze ideale ligging kunt u ook kiezen om een evenement te organiseren in combinatie met een leuke outdoor activiteit zoals suppen, zeilen of klimmen. Kortom, een uitgebreide keuze aan activiteiten die uw feest onvergetelijk maken.


Zaalverhuur Rotterdam

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van zaalverhuur in Rotterdam bij The Boathouse Kralingen? Dan is The Boathouse de ideale locatie. Wij bieden een prachtig uitzicht, een ruime parkeergelegenheid en de mogelijkheid om uw evenement geheel aan uw wensen aan te passen. Indien u meer informatie wenst over de locatie of de faciliteiten van The Boathouse, kunt u contact met ons opnemen op telefoonnr: 010-2037827 of stuur een mail naar info@theboathousekralingen.nl. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden met u te bespreken.