evenementen­locatie aan de Kralingse Plas

Wanneer u op zoek bent naar een unieke evenementenlocatie in Rotterdam, bent u bij The Boathouse aan het juiste adres. Onze bijzondere evenementenlocatie is gelegen aan de Kralingse Plas, midden in het Kralingse bos. Wij garanderen u een unieke beleving in een prachtige ambiance. Kom gerust eens langs en dompel uzelf onder in de wereld van The Boathouse.

Evenementenlocatie

The Boathouse met zijn stoere en robuuste uitstraling leent zich uitstekend voor teambuilding events, personeelsfeestjes, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Wij beschikken over professioneel personeel die al uw zorgen gedurende de dag of avond uit handen neemt. Voorafgaand aan het evenement staan wij voor u klaar om u te helpen met de organisatie en planning. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alle ruimtes naar eigen smaak indelen. Wilt u een grote of juist kleine ruimte? Er zijn diverse combinaties mogelijk. Wanneer het weer het toelaat kunt u genieten op ons prachtige terras met uitzicht op de Kralingse Plas. Uw evenement bij The Boathouse kunt u afsluiten met een borrel waarbij gebruik gemaakt kan worden van onze professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie.

Evenementenlocatie

Ruimte voor mogelijkheden

The Boathouse is uitstekend te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Zo is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. De locatie heeft een oppervlakte van 600m2 en is opgebouwd uit drie verschillende verdiepingen. In totaal kunnen wij op onze locatie 600 gasten welkom heten, afhankelijk van uw wensen. Deze sensationele locatie biedt de mogelijkheid en ruimte voor verschillende soorten evenementen, die door ons personeel altijd met veel plezier worden bediend.

Contact

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam? Wij garanderen u een unieke en luxe beleving. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt!

Contact opnemenOfferte aanvragen

Offerte Contact