De mooiste trouwlocatie van Rotterdam!

Bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie in Rotterdam? Dan bent u bij The Boathouse aan het juiste adres. The Boathouse is een prachtig gelegen evenementenlocatie tussen de Kralingse plas en het Kralingse bos met een unieke uitstraling. Deze nieuwe trouwlocatie in Rotterdam biedt veel verschillende mogelijkheden. Samen met ons ervaren personeel maken wij van uw bijzondere dag een dag om nooit meer te vergeten.

The Boathouse is een officiële trouwlocatie en biedt daarom ook de ruimte voor de huwelijksvoltrekking. Dit maakt het onder andere mogelijk om alle belangrijke momenten gedurende uw trouwdag op dezelfde locatie te laten plaatsvinden. Zodoende heeft u tijdens uw trouwdag geen extra zorgen, waardoor u compleet van uw dag kunt genieten.

Offerte aanvragen

Capaciteiten

Wanneer u uw bruiloft gaat plannen is het van belang rekening te houden met het aantal gasten dat u op deze dag wilt uitnodigen. Het is veelvoorkomend dat de hoeveelheid gasten verschilt per moment op uw trouwdag. Zo kan het mogelijk zijn dat u bij de huwelijksvoltrekking minder gasten uitnodigt dan bij het feest. Het is dus van belang om rekening te houden met de maximale capaciteit per ruimte.

Doordat wij de huwelijksvoltrekking, het diner en het feest op eenzelfde locatie kunnen faciliteren, kunt u de hele dag terecht bij The Boathouse. Afzonderlijk ruimtes afhuren is bij ons niet mogelijk, waardoor u de gehele locatie volledig tot uw beschikking heeft op de meest speciale dag van uw leven.

Faciliteiten

Bij The Boathouse hebben wij vele faciliteiten in ons aanbod. Zo bieden wij een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie aan en zijn onze cateringmogelijkheden eindeloos. Daarnaast is direct nabij het gebouw een ruime gratis parkeergelegenheid ter beschikking voor gasten.

Door de prachtige ligging aan het water hebben wij bij The Boathouse ook de mogelijkheid om met gebruik van een sloep aan te leggen aan de steiger. Maak uw trouwdag nog specialer door gebruik te maken van een aankomst met een sloep. Wij helpen u graag met het huren van een mooie sloep. Geniet van de prachtige zonsondergang en laat dit bijzondere moment vastleggen door onze trouwfotograaf.

Faciliteiten

Contact

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam? Wij garanderen u een unieke en luxe beleving. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt!

Contact opnemenOfferte aanvragen

Offerte Contact