Feestlocatie Rotterdam

 

The Boathouse is een unieke feestlocatie in Rotterdam gelegen aan de Kralingse plas. Geniet van de prachtige omgeving en kijk uit over het water. The Boathouse biedt de ideale locatie voor uw feest, zakelijk en privé. De inrichting zorgt voor een maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden tot maatwerk evenementen. Daarnaast kunt u ook terecht bij The Boathouse voor particuliere evenementen, waaraan u zowel overdag als ’s avonds een persoonlijke invulling kunt geven.

Offerte aanvragen

Particuliere evenementen

Door de bijzondere architectuur van de locatie heeft The Boathouse iets speciaals. Vanuit alle verdiepingen is er door de volledig glazen pui een sprookjesachtig uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Dit maakt het dé perfecte locatie voor uw feest. Van verjaardagen tot jubilea, bij ons is alles mogelijk! Maar ook voor grotere familie-evenementen zoals recepties, verjaardagen of bijzondere condoleances zijn de ruimtes in The Boathouse zeer passend. Door de verschillende ruimtes is The Boathouse uitstekend geschikt voor deelactiviteiten. Dankzij de ligging in het Kralingse Bos en aan de Kralingse plas kunt u het feest ook uitstekend combineren met buitenactiviteitenzoals zeilen, kajakken, suppen of klimmen.

Particuliere evenementen

Faciliteiten

Bij The Boathouse hebben wij ontzettend veel faciliteiten. Zo bieden wij een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie aan en zijn onze cateringmogelijkheden eindeloos. Daarnaast is direct nabij het gebouw een ruime gratis parkeergelegenheid ter beschikking voor gasten.

Faciliteiten

Faciliteiten

Contact

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam? Wij garanderen u een unieke en luxe beleving. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt!

Contact opnemenOfferte aanvragen

Offerte Contact