Faciliteiten 

Bij The Boathouse hebben wij diverse faciliteiten. Zo bieden wij een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie aan en zijn onze cateringmogelijkheden eindeloos. Door het hele gebouw is wireless internet beschikbaar. Tevens is het ook mogelijk om een VPN-verbinding op te starten. Bij mooi weer kunt u samen met uw vrienden, familieleden of zakenrelaties heerlijk genieten op het mooie terras met een prachtig uitzicht over het Kralingse Plas en het Kralingse Bos. 

Mooi uitzicht over de Kralingse Plas

Het buitengebied rondom The Boathouse is perfect om te wandelen. Er zijn verschillende wandelpaden en buitenspeelplaatsen met vele speeltoestellen. Leuk voor de kinderen en fijn voor de ouders! The Boathouse leent zich bij uitstek voor het houden van een feestje of een zakelijke bijeenkomst, waarbij we een door u samengesteld buffet serveren. Wist u trouwens dat we binnen een podium hebben staan? Hier kunt u ideaal een speech houden, een presentatie geven of tijdens een familie-uitje uw karaoke talenten ontdekken.

Vanuit de tweede verdieping in het restaurant heeft u niet alleen een mooi uitzicht over de Kralingse Plas, maar kijkt u ook uit over de vele activiteiten die zowel in de winter als in de zomer worden gehouden. Deze ruimte is uitermate geschikt voor feesten en recepties. Maar ook voor vergaderingen is The Boathouse een ideale locatie.

Mooi uitzicht

Bereikbaarheid

In de omgeving van The Boathouse zijn voldoende gratis en betaalde parkeerplekken waar u gebruik van kunt maken tijdens uw bezoek. Voor (zakelijke) evenementen beschikken wij tevens over een aparte parkeergelegenheid. Komt u niet met de auto? Dan kunt u  de routebeschrijving voor het openbaar vervoer downloaden. The Boathouse is ook goed bereikbaar met de fiets of scooter.

Contact

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam? Wij garanderen u een unieke en luxe beleving. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt!

Contact opnemenOfferte aanvragen

Offerte Contact