Uitvaart

Een condoleance en afscheidsdienst regelen is een zware taak waar veel bij komt kijken. In korte tijd moeten een aantal beslissingen worden genomen. Beslissingen die wel met zorg genomen dienen te worden. Een mooi leven verdient namelijk een eerbiedwekkend afscheid. Een uitvaart is daarom meer dan alleen een afscheid, het is een laatste eerbetoon aan diegene die u dierbaar is. Het vieren van het leven dat uw dierbare heeft geleefd. Ook voor de minder vrolijke gebeurtenissen in uw leven kunt u terecht bij The Boathouse.

Offerte aanvragen

Bijeenkomst en afscheid

Bij The Boathouse kunt u terecht voor een eerbiedwekkend afscheid. Steeds vaker wordt een uitvaart voorafgegaan met een bijeenkomst. Een bijeenkomst in een besloten kring om naasten sterkte te wensen bij het verwerken van hun verlies. Iedereen verwerkt het verdriet op zijn of haar eigen manier en neemt afscheid, zoals dat het beste bij hem of haar past. Zo’n bijeenkomst is daarom een blijvende herinnering aan iemand die u altijd zal bijblijven.

Vooraf aan de uitvaart ontvangen wij u, uw familie en vrienden daarom graag in The Boathouse zodat u samen herinneringen kunt delen en kunt bijpraten. The Boathouse is mede door haar locatie en vakkundig personeel uiterst geschikt voor een condoleance. Daarnaast beschikken wij over een sfeervolle ruimte om voor de uitvaart met familie en vrienden bijeen te komen. Hierbij staat de overledene uiteraard in het middelpunt van het samenzijn. 

Uitvaart

Faciliteiten

Bij The Boathouse beschikken wij over een professionele state-of-the-art geluidsinstallatie, waar tijdens de condoleance gebruik van kan worden gemaakt. Zo kunt u zelf eventueel naar eigen wens muziek afspelen tijdens de afscheidsbijeenkomst.

Faciliteiten

Faciliteiten

Contact

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam? Wij garanderen u een unieke en luxe beleving. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt!

Contact opnemenOfferte aanvragen

Offerte Contact