Zakelijke evenementen bij The Boathouse 

Gaat u binnenkort een personeelsfeest organiseren of bent u op zoek naar een evenementenlocatie? Een inspirerende omgeving waar u met uw collega’s of zakenrelaties het maximale uit een vergadering of brainstormsessie kunt halen? The Boathouse biedt verschillende faciliteiten die het mogelijk maken om een perfecte combinatie van ontspanning, plezier en inspiratie te creëren zodat u en uw collega’s het optimale uit uw evenementen kunnen halen.

Offerte aanvragen

Zakelijke evenementen op een toplocatie aan het water

Een zakelijk uitje bij The Boathouse staat garant voor inspiratie en saamhorigheid. Dit kan variëren van enkel een diner, tot een geheel verzorgd dagje uit inclusief activiteiten. De inrichting van The Boathouse zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden tot maatwerkevenementen. Verschillende ruimtes kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende zakelijke evenementen. The Boathouse bevindt zich tussen de Kralingse Plas en het Kralingse Bos waardoor u en uw collega’s geheel tot rust kunnen komen. Daarnaast heeft The Boathouse meerdere aparte ruimtes en gratis parkeergelegenheid. U kunt gebruik maken van audiovisuele benodigdheden gedurende de hele dag. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!  

Faciliteiten

The Boathouse biedt bij evenementen verschillende cateringmogelijkheden aan. Denk hierbij aan een walking diner, buffet, zittend diner en een receptie BBQ. Let erop dat het maximum aantal gasten per cateringmogelijkheid verschilt. Wilt u meer informatie over de cateringmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Naast The Boathouse zijn er verschillende parkeergelegenheden waar u (gratis) kunt parkeren. Wanneer deze vol zijn is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van betaalde parkeerplaatsen.

In totaal heeft The Boathouse een oppervlakte van 600m2 en bestaat het gebouw uit drie verdiepingen. De locatie is alleen als geheel te verhuren voor evenementen en andere aangelegenheden. Er is ruimte om maximaal 600 gasten te ontvangen, afhankelijk van de opstelling.

Faciliteiten

Contact

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam? Wij garanderen u een unieke en luxe beleving. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt!

Contact opnemenOfferte aanvragen

Offerte Contact