zaalverhuur rotterdam | the boathouse

 

Begin april 2016 heeft The Boathouse Kralingen haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas. Een nieuwe, indrukwekkende evenementenlocatie was geboren. The Boathouse is een imposant paviljoen van glas, halfrond gebouwd. De grote glazen ramen geven de locatie een sprookjesachtige uitstraling. Ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie met een stoere en robuuste uitstraling, is The Boathouse bij uitstek dé beste evenementenlocatie in Rotterdam. Van de verjaardag van uw moeder tot de afscheidsborrel van uw collega. Bij The Boathouse kunt u terecht voor zaalverhuur in Rotterdam!

zaalverhuur
verschillende aangelegenheden

The  Boathouse leent zich uitstekend voor verjaardagen, bruiloften, teambuilding events, personeelsfeestjes, speciale condoleances en andere aangelegenheden. Om het evenement zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen beschikt The Boathouse over diverse faciliteiten. Wij beschikken over een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie waarvan men gebruik kan maken tijdens een event. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de gehele bovenverdieping te verduisteren voor bepaalde presentaties. De ligging van The Boathouse zorgt ervoor dat alle evenementen te combineren zijn met uitdagende outdoor activiteiten.

Offerte aanvragen

faciliteiten


The Boathouse biedt bij evenementen verschillende cateringmogelijkheden aan. Denk hierbij aan een walking diner, buffet, zittend diner en een receptie BBQ. Let erop dat het maximum aantal gasten per cateringmogelijkheid verschilt. Wilt u meer informatie over de cateringmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Naast The Boathouse zijn er verschillende parkeergelegenheden waar u (gratis) kunt parkeren. Wanneer deze vol zijn is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van betaalde parkeerplaatsen.

In totaal heeft The Boathouse een oppervlakte van 600m2 en bestaat het gebouw uit drie verdiepingen. De locatie is alleen als geheel te verhuren voor evenementen en andere aangelegenheden. Er is ruimte om maximaal 600 gasten te ontvangen, afhankelijk van de opstelling.

zaalverhuur