Zaal huren Rotterdam

Wilt u een evenement organiseren in de omgeving van Rotterdam? Dan is het belangrijk dat u een locatie zoekt dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u een geschikte zaal huren in Rotterdam voor een bedrijfsfeest, beurs, trouwerij of een familieaangelegenheid? Dan kunt u terecht bij The Boathouse Kralingen. Dit prachtige pand heeft drie verdiepingen en biedt ruimte aan maximaal 600 personen. Daarnaast heeft u dankzij het glas vanaf iedere verdieping een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Zaal huren in Rotterdam: The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen is geschikt voor verschillende type evenementen. Bij The Boathouse Kralingen kunt u terecht voor zowel zakelijke- als familiaire feesten. Onze zalen zijn zeer geschikt voor evenementen met meerdere onderdelen: de ruimtes kunnen eenvoudig worden opgesplitst. Wilt u een receptie, diner en een feest organiseren? The Boathouse biedt u de mogelijkheid om alles te verzorgen!

Zaal huren in Rotterdam - The BoathouseZaal huren in Rotterdam - The Boathouse Zaal huren in Rotterdam - The Boathouse

Uw wensen staan voorop

Voor ons is het belangrijk dat uw evenement bij The Boathouse Kralingen perfect aansluit op uw wensen. U kunt daarom niet alleen gebruik maken van onze state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, maar u kunt ook aangeven wat uw wensen zijn voor de catering. Bij ons kan het allemaal: of u nu een lopend buffet, barbecue, walking dinner of een aangeklede borrel wilt. Daarnaast is de locatie perfect voor een combinatie met diverse outdooractiviteiten zoals klimmen, zeilen of suppen. Kortom een uitgebreide keuze aan activiteiten om uw feest onvergetelijk te maken.

Zaal huren in Rotterdam

Meer weten over een zaal huren?

Wilt u graag een zaal huren in Rotterdam op een prachtige locatie, met veel mogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid? Dan is The Boathouse voor u de ideale locatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van The Boathouse? Dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 010-2037827 of stuur een mail naar info@theboathousekralingen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.