Vergaderlocatie

 

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie of locatie voor een presentatie, congres, brainstormsessie of andere bijeenkomst? Een locatie net buiten het centrum, met alle faciliteiten die u nodig heeft voor een efficiënte vergadering? Wij stellen The Boathouse graag aan u voor!

The Boathouse is een ideale locatie voor vergaderingen. Het gebouw biedt verschillende area’s met meerdere thema’s waar u in een ongedwongen sfeer kunt vergaderen met collega’s. Vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten bij The Boathouse organiseren kent vele voordelen. Eén van de voordelen is dat The Boathouse zich in een inspirerende omgeving bevindt. Dit zorgt ervoor dat u en uw collega’s een creatievere kijk hebben op alle onderwerpen die tijdens de vergadering aan bod komen. Creatieve ideeën komen namelijk beter tot stand in een inspirerende omgeving. Daarnaast zijn er bij The Boathouse geen storende factoren aanwezig. Hierdoor kunt u zich samen met uw collega’s en zakelijke relaties beter focussen op de vergadering.

Ook is het urgentiebesef bij u en uw collega’s vele malen groter indien de vergadering op locatie wordt gehouden waardoor er minder afmeldingen zullen zijn. Waar u op kantoor misschien niet over alle gewenste apparatuur beschikt die u tijdens een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst nodig heeft, weet u dat al deze benodigdheden wel voor handen zijn bij een externe vergaderlocatie. En wist u dat u een zakelijke bijeenkomst ideaal kunt combineren met een teambuildinguitje? Doordat u een activiteit aan de vergadering koppelt, verandert de sfeer. Vergaderen in een vergaderruimte bij The Boathouse kent dus vele voordelen die bijdragen aan een efficiënt werkoverleg. Neem contact op voor meer informatie!

inspirerende vergaderlocatie aan het water


The Boathouse bevindt zich tussen het Kralingse Bos en de Kralingse Plas. Hierdoor is een bijeenkomst eenvoudig te combineren met een heerlijke wandeling of ontspanning. Het gebouw is mede door het hoge plafond op beide verdiepingen en veel daglicht een ideale vergaderlocatie. Verspreid in het gebouw zijn er een aantal sfeervolle ruimtes die elk hun eigen ambiance hebben.

Voor, tijdens en na een vergadering bieden wij diverse cateringmogelijkheden die wij vooraf samenstellen. Van kleine hapjes tot een uitgebreid diner, alles is bij ons mogelijk. Het samenstellen doen wij uiteraard op basis van uw wensen.

vergaderruimte
faciliteiten


The Boathouse biedt diverse faciliteiten aan. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een professionele state-of-the-art geluidsinstallatie en beamers. Daarnaast zijn de cateringmogelijkheden eindeloos. Met plezier laten wij u persoonlijk kennis maken met de mogelijkheden die er zijn. Direct nabij het gebouw vindt u een ruime gratis parkeergelegenheid die bestemt is voor onze gasten.

contact

 

Bent u overtuigd dat The Boathouse dé plek is waar u uw vergadering wilt organiseren en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Offerte aanvragen Contact opnemen