Trouwlocaties omgeving Rotterdam

Bent u op zoek naar trouwlocaties in Rotterdam en omgeving? Kies dan voor The Boathouse Kralingen. Een prachtig paviljoen van glas nabij Rotterdam, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. The Boathouse heeft een stoere en robuuste uitstraling, waardoor het geschikt is voor zakelijke- en familiaire feesten tot 450 personen.

Trouwlocaties Rotterdam en omstreken - The BoathouseTrouwlocaties Rotterdam en omstreken - The Boathouse Trouwlocaties Rotterdam en omstreken - The Boathouse

The Boathouse Kralingen – Trouwlocaties Rotterdam en omstreken

The Boathouse Kralingen is in 2016 gebouwd paviljoen waardoor het van alle gemakken is voorzien. Hierbij kunt u denken aan een state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, een ruime parkeergelegenheid en de mogelijkheid om de verdiepingen geheel volgens uw wensen op verschillende manieren in te delen. Tevens is The Boathouse de ideale locatie voor een combinatie met outdoor activiteiten als kajakken, suppen, klimmen of zeilen.

Diverse indelingen mogelijk

De locatie van 600 vierkante meter dat verdeeld is over drie verdiepingen biedt ruimte tot maximaal 450 personen. Het aantal personen is afhankelijk van de gewenste set-up. Doordat het pand op alle verdiepingen is voorzien van glas geniet u overal van het uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Doordat de ruimtes eenvoudig in delen gebruikt kunnen worden, is het zeer geschikt voor evenementen met verschillende onderdelen, zoals een receptie, diner en een feest. U kunt zelf uw wensen voor de indeling, licht- en geluid en catering doorgeven. Bent u benieuwd naar de verschillende opties? Neem gerust contact met ons op.

Trouwlocaties Rotterdam en omstreken

Meer informatie

Neem gerust contact op met The Boathouse wanneer u meer informatie wilt over deze mooie trouwlocatie in Rotterdam en omstreken. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen (tel: 010-203782) of e-mailen: info@theboathousekralingen.nl.