Trouwlocaties Rotterdam

Bent u op zoek naar trouwlocaties in Rotterdam? Kies dan voor The Boathouse Kralingen. Een prachtig paviljoen van glas op alle waardoor u op alle verdiepingen een schitterend uitzicht heeft op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Het gebouw heeft een stoere en robuuste uitstraling en is een prachtige trouwlocatie voor maximaal 450 gasten.

Trouwlocatie Rotterdam Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen - Trouwlocatie Rotterdam

The Boathouse Kralingen is in 2016 gebouwd waardoor het van alle gemakken is voorzien. U kunt hierbij denken aan een state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, ruime parkeergelegenheid en de mogelijkheid on de verdiepingen op verschillende manieren naar uw wensen in te delen. Daarnaast is de locatie perfect voor een combinatie met diverse outdoor activiteiten. Denk aan activiteiten als kajakken, suppen, klimmen of zeilen.

Trouwlocatie Rotterdam Boathouse KralingenTrouwlocatie Rotterdam Boathouse KralingenTrouwlocatie Rotterdam Boathouse Kralingen

De indeling

Het paviljoen heeft drie verdiepingen met in totaal 600 vierkante meter. Afhankelijk van de gewenste indeling, is deze locatie geschikt voor maximaal 450 personen. Vanaf deze locatie kunt u genieten van het uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse bos, doordat het pand op alle verdiepingen is voorzien van glas.

Het pand is eenvoudig in verschillende ruimtes in te delen, waardoor het zeer geschikt is voor een bruiloft met verschillende onderdelen zoals een receptie, diner en een feest. U kunt bij The Boathouse aangeven wat u wensen zijn voor de catering, de indeling en het licht- en geluid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle opties!

Trouwlocatie Rotterdam Boathouse Kralingen

Meer informatie trouwlocaties Rotterdam

Wilt u graag meer informatie over deze prachtige trouwlocatie in Rotterdam? Neem gerust contact op met The Boathouse. U kunt ons altijd bellen (telefoonnr: 010-2037827) of stuur een mail naar info@theboathousekralingen.nl. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. U kunt ons ook per mail bereiken of het contactformulier op de website invullen.

Trouwlocatie Rotterdam Boathouse Kralingen

Offerte Contact