teambuilding events bij the boathouse

The Boathouse beschikt over diverse ruimtes, waardoor u hier zowel met kleine groepen als met het hele bedrijf terecht kunt voor een verbindend teambuilding event!

Bent u op zoek naar een geschikte zakelijke locatie voor teambuilding events? De mogelijkheden bij The Boathouse zijn eindeloos. Zo beschikken we over diverse ruimtes, waardoor u zowel met kleine groepen als met het hele bedrijf terecht kunt. The Boathouse, gelegen in het Kralingse Bos en aan de Kralingse Plas, verwelkomt u graag voor leuke teambuilding events! Door de ligging in de prachtige natuur leent The Boathouse zich uitstekend voor teambuildingactiviteiten. Teambuilding events, met als doel om de interne communicatie te verbeteren, hebben een positieve invloed op de samenwerking tussen collega’s. En dit is belangrijk, want een goede samenwerking is vaak the key to succes binnen een organisatie.

Wanneer u bij The Boathouse binnenkomt ervaart u direct een bijzondere ambiance. De grote ramen aan de zijkant van het gebouw zorgen voor een perfecte lichtinval en geven een bijzondere uitstraling. De locatie is uitstekend geschikt voor teambuilding events vanwege de vele mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld op de bovenverdieping gebruik maken van onze ‘blind’ schermen, om zo de perfecte ruimte te creëren voor presentaties. Toch liever in de openlucht? Maak dan gebruik van ons overheerlijke terras. Geniet van het uitzicht over de Kralingse Plas tussen de spellen door en sluit de dag af met een overheerlijk diner of hapje. 


cateringmogelijkheden

 

Uiteraard wordt uw team, afdeling of bedrijf op de wenken bediend met culinaire hapjes, drankjes, lunches en/of diners voor en na de teambuilding events. Ook tijdens teambuilding events biedt The Boathouse veel verschillende faciliteiten aan. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot het hebben van een buffet, walking diner, zittend diner of een receptie BBQ. Wilt u de dag afsluiten met een feestje? Ook dat is geen probleem! Bij The Boathouse beschikken wij namelijk over een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, die tijdens het event gebruikt kan worden.

teambuilding
teambuilding
capaciteiten

 

In totaal hebben wij bij The Boathouse 600m2 aan oppervlakte en kunnen wij tussen de 50 en 600 gasten ontvangen. The Boathouse bestaat uit drie verschillende verdiepingen, de bovenverdieping, benedenverdieping, vide en een terras. Bij het verhuren van de locatie verhuren wij de gehele locatie en kunt u optimaal genieten van al onze faciliteiten. Daarnaast hebben wij voldoende (gratis) parkeergelegenheid ter beschikking voor uw gasten.  

contact

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor teambuilding events? Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden bij The Boathouse? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!


Offerte aanvragen Contact opnemen