outdoor activiteiten bij the boathouse

 

Collega’s zien elkaar dagelijks op kantoor. Toch kan het zijn dat er door hoge werkdruk, wekelijkse deadlines en veel flexibele krachten er weinig tijd is om elkaar te spreken. Heeft u het idee dat u en uw collega’s elkaar enkel spreken bij de koffietafel of in de rij voor de printer? Of hebben u en uw collega’s gewoon behoefte aan een ontzettend gezellige dag met elkaar? Dat komt goed uit! The Boathouse biedt de allerleukste outdoor activiteiten aan, die gecombineerd kunnen worden met verschillende evenementen!

outdoor activiteiten in rotterdam


Grenzend aan de Kralingse Plas en verscholen in het Kralingse Bos is The Boathouse gevestigd. Al sinds de opening verzorgen wij regelmatig zakelijke outdoor activiteiten, die met een eventkunnen worden gecombineerd. Tijdens de outdoor activiteiten wordt er geklommen, gesupt, gezeild en gevaren met de sloep. Daarnaast wordt ook het kajakken niet overgeslagen. Door het samen uitvoeren van deze activiteiten merken wij dat de samenwerking, evenals het plezier, toeneemt.

De outdoor activiteiten kunnen bij ons gecombineerd worden met een lunch of een event. Wanneer deze gecombineerd worden met een lunch heeft u de mogelijkheid om tussen 10:00 uur en 16:00 uur van woensdag tot en met zondag te genieten van onze overheerlijke lunchgerechten. Ook bieden wij de mogelijkheid om de outdoor activiteiten te combineren met een buffet, walking diner, zittend diner of receptie BBQ. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden met betrekking tot het eten te bespreken. 

outdoor-activiteit
outdoor-activiteit
capaciteiten


In totaal heeft The Boathouse een oppervlakte van 600m2 en bestaat het gebouw uit drie verdiepingen. Voor evenementen en andere aangelegenheden wordt de gehele locatie verhuurd, en is er ruimte om 600 gasten te ontvangen.

Bij zakelijke outdoor activiteiten en evenementen is het gebruikelijk dat er veel gasten aanwezig zijn. Daarom hebben wij voor zakelijke evenementen genoeg parkeergelegenheden. Tevens is er ook nog een optie om betaald te parkeren in de omgeving.

contact

 

Bent u toe aan een leuk dagje uit met collega’s? Heeft uw organisatie iets te vieren? Of zijn u en uw collega’s gewoon op zoek naar leuke outdoor activiteiten in Rotterdam? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en geef uw wensen aan ons door! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld!

Offerte aanvragen Contact opnemen