Lunchen Rotterdam

Wilt u graag lunchen met een vriend of vriendin om eens goed bij te kletsen, of bent u op zoek naar een goede locatie voor een zakelijke lunch? Dan bent u bij The Boathouse Kralingen aan het juiste adres. Deze prachtige locatie biedt u, dankzij de glazen wanden, een adembenemend uitzicht over de Kralingse plas en het Kralingse bos. Kom dus eens lunchen in Rotterdam bij The Boathouse Kralingen en geniet van een heerlijke lunch met een prachtig uitzicht.

Lunchen Rotterdam - The BoathouseLunchen Rotterdam - The Boathouse Lunchen Rotterdam - The Boathouse

Gevarieerde lunch

Bij The Boathouse Kralingen kunt u genieten van een gevarieerde lunch. Van heerlijke vis gerechten tot een broodje uit onze Boathouse beste gerechten selectie, bij ons is er altijd wel iets dat naar uw wensen is. Uiteraard kunt u tijdens de lunch genieten van een heerlijk wijntje, terwijl u geniet van een uitzicht over de Kralingse plas. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze lunch? Bekijkt u dan eens onze lunchkaarten voor het inzien van onze gerechten.

Lunch

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen is niet alleen een locatie waar u bij uitstek heerlijk kunt lunchen, maar deze locatie is ook geschikt voor een grote diversiteit aan familie- en zakelijke evenementen. Het paviljoen heeft drie verdiepingen en is geschikt voor maximaal 450 personen. Daarnaast is het pand eenvoudig in te delen in verschillende ruimtes, waardoor het zeer geschikt is voor een feest met verschillende onderdelen. Heeft u speciale wensen op het gebied van catering, bijvoorbeeld een lopend buffet of een barbecue? Laat dit dan aan ons weten, wij bieden u veel mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

Lunchen Rotterdam

Ja, ik wil lunchen in Rotterdam!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het lunchen in Rotterdam? Dan doet u er goed aan om vooraf te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plekje in ons lunchrestaurant. Voor meer informatie en/ of vragen kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

Offerte Contact