Lunchen bij de The Boathouse Kralingen in Rotterdam

 

Zoekt u een plek om te lunchen op een prachtige locatie? Dan bent u op de juiste plek bij The Boathouse Kralingen. Ons lunchrestaurant is dé plek waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht als u wilt lunchen nabij Rotterdam. Ons paviljoen biedt met haar glazen wanden een prachtig uitzicht op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Kom genieten van een heerlijke lunch bij The Boathouse Kralingen en van het fenomenale uitzicht!

gevarieerde lunch

De lunchmogelijkheden bij The Boathouse Kralingen zijn groot. U kunt bij ons terecht voor heerlijke vis lunchgerechten van Schmidt Zeevis Originals of een salade of broodje uit onze ‘Boathouse beste gerechten’ selectie. Uiteraard hebben wij voor u een bijpassende wijnkaart zodat u kunt genieten van een heerlijk wijntje terwijl u uitkijkt op de Kralingse Plas. U bent van harte welkom van woensdag tot en met zondag om te komen genieten van onze lunchgerechten.

Wij zijn geopend van 11:00 t/m 16:00 uur en serveren ‘Schmidt Zeevis Originals- en Boathouse beste lunchgerechten’.

lunch
lunchtip: high sea

Een proeverij van vis; aalfilet, makreel, Schotse zalm, krabsalade, gebakken kibbeling, Butterfly garnalen, gebakken mosselen met sausjes en toast. Een gezellig lunchgerecht vanaf 2 personen.

Daarnaast hebben we verschillende Schmidt Zeevis Originals op de lunchkaart staan, zoals een broodje gerookte makreelfilet, kreeftenbisque of Aalfilet met toast.

Liever geen visgerechten? Ook deze kanjers staan op onze kaart: een heerlijke geitenkaassalade of een Oosters gebraden rosbiefsalade. Bekijk de lunchkaart en kom heerlijk lunchen in Rotterdam!Bekijk de lunchkaart

ook voor feesten en partijen

Heeft u genoten van uw lunch en bent u op zoek naar en feestlocatie? Dan kunt u in ons paviljoen terecht voor diverse zakelijke- en familiaire feesten. Ons paviljoen:

 

  • Heeft 2 verdiepingen

  • Is eenvoudig in te delen in verschillende ruimtes door verplaatsbare puien

  • Biedt ruimte voor maximaal 600 gasten

  • Biedt mogelijkheden voor een verzorgd buffet, barbecue, walking dinner of een aangeklede borrel

reserveren

Heeft u zin in een heerlijke lunch met prachtig uitzicht? Reserveer online een tafel en kom in ons paviljoen lunchen in Rotterdam en geniet van de Kralingse Plas en het Kralingse Bos!