Groepsactiviteiten bij The Boathouse

 

Een dagje weg met familie of vrienden? Wat is er leuker dan een dagje naar The Boathouse? Kom langs en geniet van de allerlekkerste lunches in combinatie met leuke groepsactiviteiten. Klimmen tussen de bomen? Zeilen op het water? Varen in een prachtige sloep? Bij The Boathouse zijn de allerleukste activiteiten voor groepen mogelijk in Rotterdam.

groepsactiviteiten voor familie

Wilt u binnenkort met de familie een dagje weg? En bent u nog op zoek naar een leuke invulling van de dag? Neem dan snel contact op met The Boathouse! Bij The Boathouse verzorgen wij namelijk regelmatig groepsactiviteiten voor families. Bij een groepsactiviteit voor de hele familie is het belangrijk dat iedereen kan deelnemen. Bij ons maakt het daarom niet uit of u jong of oud bent, wij zorgen voor een perfecte dag! Geniet samen van het prachtige uitzicht op het water, terwijl de kinderen kunnen klauteren door de bomen, of kies voor een mooie zeiltocht over de Kralingse Plas. Er is bij ons voor ieder wat wils!


Contact opnemen

groepsactiviteit
groepsactiviteit
groepsactiviteiten voor vrienden
 

Naast activiteiten voor families, biedt The Boathouse ook verschillende groepsactiviteiten voor vrienden aan. Organiseert u een vrijgezellenfeest? Een jubileum? Of is er een andere reden voor een leuke groepsactiviteit? The Boathouse staat klaar om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Van 10:00 uur tot 16:00 uur zijn wij geopend en kunt u genieten van een lunch met uitzicht. The Boathouse heeft hét terras waar u van woensdag tot en met zondag kunt genieten van een prachtig uitzicht en een overheerlijke lunchkaart, met o.a. een 'high sea' van Schmidt Zeevis.

Na het eten zult u helemaal klaar zijn voor de groepsactiviteiten. Daag na het eten uw vrienden uit om te kajakken of te suppen. De activiteiten kunnen worden gecombineerd met een lunch of een evenement. Tevens bieden wij verschillende cateringmogelijkheden aan. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!


Contact opnemen


groepsactiviteit
capaciteiten

In totaal heeft The Boathouse een oppervlakte van 600m2 en bestaat het gebouw uit drie verdiepingen. Voor evenementen en andere aangelegenheden wordt de gehele locatie verhuurd en is er ruimte om 600 gasten te ontvangen.

Wanneer u langskomt voor onze leuke groepsactiviteiten is het van belang dat er genoeg plaats is voor de auto’s. Hiervoor hebben wij bij The Boathouse verschillende parkeergelegenheden waar u (gratis) kunt parkeren. Wanneer deze vol zijn, is er tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van betaalde parkeergelegenheden.

contact

 

Heeft u binnenkort een bijzondere dag met vrienden of familie? En bent u hiervoor op zoek naar leuke groepsactiviteiten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en geef uw wensen aan ons door!


Offerte aanvragen Contact opnemen