Feestzaal Rotterdam

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het organiseren van uw feest of evenement? Bent u op zoek naar een feestzaal in Rotterdam met vele mogelijkheden? Dan bent u bij The Boathouse Kralingen aan het juiste adres. Deze prachtige locatie heeft drie verdiepingen en biedt ruimte aan maximaal 450 personen. Het indrukwekkende paviljoen van glas geeft u een prachtig uitzicht over de Kralingse plas en het Kralingse bos. Het heeft een stoere en robuuste uitstraling wat het geschikt maakt voor een grote diversiteit aan evenementen in onze feestzaal in Rotterdam.  

Feestzaal Rotterdam

The Boathouse Kralingen

De feestzaal van The Boathouse Kralingen is geschikt voor verschillende type evenementen. U kunt bij ons terecht voor het organiseren van zowel zakelijke- als familie feesten. De feestzalen zijn zeer geschikt voor evenementen met meerdere onderdelen. De ruimtes kunnen namelijk eenvoudig worden opgesplitst. Dus of u nu een receptie, diner of feest wilt organiseren. Bij The Boathouse Kralingen is er heel veel mogelijk.

Uw wensen staan centraal

Wij vinden het belangrijk dat uw feest of evenement perfect aansluit bij uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie om zo de gewenste sfeer in de feestzaal te creëren. Ook op het gebied van catering is er heel veel mogelijk. Of u nu graag een lopend buffet wilt, barbecue of aangeklede borrel. The Boathouse Kralingen doet er alles aan om uw wensen te realiseren. Dankzij onze uitstekende liggen van de feestzaal in Rotterdam is er ook de mogelijkheid om uw evenement met een actieve outdoor activiteit te combineren. Hierbij kunt u denken aan suppen, zeilen of klimmen, waarmee uw evenement onvergetelijk wordt.

Feestzaal Rotterdam

Ja, ik wil een Feestzaal in Rotterdam huren!

Heeft u interesse in de mogelijkheden van The Boathouse Kralingen en bent u benieuwd wat wij voor uw feest of evenement kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw antwoorden over onze feestzaal in Rotterdam te beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact op

Offerte Contact