Feestzaal huren Rotterdam

Wilt u een feestzaal huren in Rotterdam? Kies dan voor The Boathouse Kralingen. Een prachtig gebouw van glas met uitzicht op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos zodat u optimaal kunt genieten. Het gebouw heeft een stoere en robuuste uitstraling, waardoor het perfect geschikt is voor zowel zakelijke- als familiaire feesten tot maximaal 450 personen.

Feestzaal huren Rotterdam

The Boathouse Kralingen – Feestzaal in Rotterdam

The Boathouse is een nieuw gebouw (2016) waardoor het van alle gemakken is voorzien. U kunt bijvoorbeeld denken aan een state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, los van elkaar parkeergelegenheid en aan de mogelijkheid om de verdiepingen op verschillende manieren in te delen. Daarnaast is de locatie door haar ligging perfect voor diverse outdoor activiteiten, zoals: kajakken, suppen, klimmen of zeilen.

Handige ruimte-indeling

De locatie heeft drie verdiepingen met in totaal 600 vierkante meter. Afhankelijk van de gewenste set-up, is The Boathouse geschikt voor maximaal 450 gasten. Doordat het pand op alle verdiepingen is voorzien van glas, geniet u op elke verdieping van het prachtige uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

De ruimtes kunnen gemakkelijk in delen gebruikt worden, waardoor het zeer geschikt is voor evenementen met verschillende onderdelen, zoals een receptie, diner en een feest. U kunt zelf uw wensen aangeven wat betreft de indeling, licht- en geluid en catering. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties.

Feestzaal huren Rotterdam

Contact opnemen

Wilt u graag weglaten meer informatie over een feestzaal huren in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij The Boathouse Kralingen. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. U kunt ook contact met ons opnemen door online het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact op

Offerte Contact