Feestlocatie in Rotterdam

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Rotterdam? Bij een feestlocatie is het belangrijk dat altijd voldoet aan uw wensen. Op deze manier kunt u tijdens het feest zelf écht genieten en hoeft u zich nooit druk te maken of alles wel in orde is. Kies voor The Boathouse Kralingen en u kunt erop rekenen dat u een mooie, fijne en unieke feestlocatie in Rotterdam heeft. Een prachtig paviljoen van glas, waardoor u kunt genieten van het uitzicht op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Doordat het gebouw een stoere en robuuste uitstraling heeft, is het geschikt voor zakelijke- en familiaire feesten. De locatie biedt ruimte tot 450 personen.Er is dus genoeg plek voor veel mensen. Wat voor een evenement het ook is: u kunt bij ons terecht. Graag vertellen we u meer over onze mogelijkheden!

The Boathouse Kralingen - Feestlocatie Rotterdam

Het paviljoen is in 2016 gebouwd en het is van alle gemakken is voorzien. Hierbij kunt u denken aan een state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, een ruime parkeergelegenheid en aan de mogelijkheid om de verdiepingen op verschillende manieren in te delen. Daarnaast is de locatie perfect voor een combinatie met diverse outdoor activiteiten, zoals: kajakken, suppen, klimmen of zeilen.

Feestlocatie Rotterdam - The BoathouseFeestlocatie Rotterdam - The Boathouse Feestlocatie Rotterdam - The Boathouse

Uitgebreide mogelijkheden

De ruimte is in totaal 600 vierkante meter groot, verdeeld over drie verdiepingen. Afhankelijk van de gewenste indeling, is deze feestlocatie geschikt voor maximaal 450 gasten. Het pand is op alle verdiepingen voorzien van een glazen pui waardoor u overal kunt genieten van het uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Parkeren is bovendien geen probleem. Direct nabij het gebouw is een ruime parkeergelegenheid ter beschikking voor de gasten.

De ruimtes zijn eenvoudig in delen te gebruiken, waardoor het een geschikte feestlocatie is voor evenementen met verschillende onderdelen, zoals een receptie, diner en een feest. U kunt zelf uw wensen voor de indeling, licht- en geluid en catering doorgeven. Het is ook mogelijk om zakelijke evenementen bij ons te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan netwerkevents, presentaties, workshops, vergaderingen en veel meer. Uiteraard kunt u ook als particulier bij ons evenementen organiseren: babyshowers, verjaardagen, huwelijken en dergelijke. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om alle opties te bespreken.

Feestlocatie Rotterdam

Onze voordelen

Indien u bij The Boathouse Kralingen komt, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Een unieke locatie;
  • Uitstekende service;
  • Diverse indelingen mogelijk;
  • Uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos;
  • Zakelijke meetings;
  • Vele cateringmogelijkheden;
  • Gelegenheden voor familie en vrienden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u graag meer informatie over deze prachtige feestlocatie in Rotterdam? Of wilt u gewoonweg komen lunchen? Dat kan namelijk ook in ons lunchrestaurant. The BoatHouse Kralingen verwelkomt u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij The Boathouse Kralingen. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!