Familieuitje bij The Boathouse

 

Een locatie voor echte avonturiers midden in een prachtige omgeving. Een uitje voor jong en oud, waar heel de familie het naar zijn zin heeft én waar u gezamenlijk kunt genieten van een heerlijke lunch, brunch of diner. Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een familieuitje? Kom dan met de hele familie naar The Boathouse! Terwijl u geniet van uw maaltijd of herinneringen ophaalt met uw tante of oom, kunnen uw kinderen zich naar hartenlust uitleven in de omgeving. Door de unieke combinatie van buiten en binnen is The Boathouse uitermate geschikt voor jong en oud. Vanwege de ligging tussen het Kralingse Bos en de Kralingse Plas is The Boathouse ideaal voor familieuitjes. Heerlijk met heel de familie een dagje weg in een bosrijke omgeving naast het water!

familie-uitje
familiedag

Bij The Boathouse kunt u terecht voor een originele invulling van uw familiedag. Een familiedag bestaat vaak uit een actief programma vol sportieve en komische activiteiten waarbij jong en oud kunnen mee doen. The Boathouse is door haar opzet zeer geschikt voor deelactiviteiten. Denk aan familie evenementen gecombineerd met leuke outdoor activiteiten zoals zeilen, kajakken, suppen of klimmen. Een geheel verzorgde dag inclusief eten, drinken en leuke activiteiten. Zowel op ons ruime terras aan het water als binnen geniet u van het prachtige uitzicht op de natuur.

In het Kralingse Bos kunt u tal van familieactiviteiten doen. Zowel in de winter als in de zomer is er een ruim aanbod aan outdoor activiteiten. Ook kunt u met heel de familie wandelen, spelletjes doen en met mooi weer het water op of in. Na deze activiteiten kunt u met heel de familie genieten van de omgeving, genieten van het eten en geniet van elkaar. 

Contact opnemen

heerlijk eten tijdens uw familieuitje bij The Boathouse

Net buiten de drukke Randstad, midden in een prachtige omgeving, kunt u bij The Boathouse heerlijk genieten van het eten tijdens uw familieuitje. Elk seizoen heeft zijn eigen weerpatroon waardoor het aanbod groenten en fruit per seizoen verschilt. Onze chef-kok past de lunch- en dinerkaart daarom elk seizoen aan op de beschikbare groente- en fruitsoorten. Hierdoor sluit het eten goed aan op het seizoen en is er voor ieder wat wils. Voor een bijpassend drankje kunt u kiezen uit onze met zorg geselecteerde drankenkaart.

familie-uitje
 contact 

The Boathouse is een unieke plek, zowel binnen als buiten op ons terras. U kunt bij ons genieten van een heerlijke lunch, uitgebreid diner of een aangeklede borrel samen met al uw familieleden. Bent u overtuigd dat The Boathouse dé plek is waar u uw familieuitje wilt organiseren en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

 
Offerte aanvragen Contact opnemen