Evenementenlocatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam? Het is niet altijd even gemakkelijk om een feestlocatie te vinden. Vooral wanneer het gaat om een groot evenement is het belangrijk dat u wel de juiste locatie heeft. Bij The Boathouse Kralingen kunt u voor verschillende soorten evenementen terecht. Er is namelijk genoeg plek, ook voor grote groepen. The Boathouse Kralingen is een prachtig paviljoen van glas, waardoor u kunt genieten van het uitzicht op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Doordat het gebouw een stoere en robuuste uitstraling heeft, is het geschikt voor zakelijke- en familiaire feesten tot 450 personen. U kunt bij ons terecht voor zowel zakelijke als particulier evenementen.

The Boathouse Kralingen - Evenementenlocatie Rotterdam

The Boathouse Kralingen is in 2016 gebouwd en het is van alle gemakken is voorzien. Hierbij kunt u denken aan een state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, een ruime parkeergelegenheid en aan de mogelijkheid om de verdiepingen op verschillende manieren in te delen. Daarnaast is de locatie perfect voor een combinatie met diverse outdoor activiteiten, zoals: kajakken, suppen, klimmen of zeilen. Voor de catering is ook van alles mogelijk. Een barbecue, aangeklede borrel, walking diner of buffet… het is mogelijk voor een grote groep.

Evenementenlocatie Rotterdam - The BoathouseEvenementenlocatie Rotterdam - The Boathouse Evenementenlocatie Rotterdam - The Boathouse

Onze voordelen

Bij The Boathouse Kralingen staat u altijd centraal. Het gaat om uw wensen en verwachtingen. Vanuit daar kijken we naar alle mogelijkheden. Indien u bij The Boathouse Kralingen komt, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Een unieke locatie;
  • Uitstekende service;
  • Zakelijke meetings;
  • Diverse indelingen mogelijk;
  • Uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos;
  • Vele cateringmogelijkheden;
  • Gelegenheden voor familie en vrienden.

De indeling

De locatie heeft drie verdiepingen met in totaal 600 vierkante meter. Afhankelijk van de gewenste set-up, is deze locatie geschikt voor maximaal 450 gasten. Doordat het pand op alle verdiepingen is voorzien van een glazen pui geniet u overal van het uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. The Boathouse Kralingen heeft dus ontzettend veel mogelijkheden. Het maakt niet uit wat voor een indeling u wilt. Graag overleggen we met u en kijken we naar de vele mogelijkheden! Zo komt u altijd tot een mooi resultaat en een leuk feest!

Evenementenlocatie Rotterdam

Doordat de ruimtes eenvoudig in delen gebruikt kunnen worden, is het zeer geschikt voor evenementen met verschillende onderdelen, zoals een receptie, diner en een feest. U kunt zelf uw wensen voor de indeling, licht- en geluid en catering doorgeven. Bent u benieuwd naar de verschillende opties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie over deze prachtige evenementenlocatie in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij The Boathouse Kralingen. Bovendien kunnen we dan direct bespreken wat uw wensen zijn en waar u behoefte aan heeft. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!