The Boathouse: Dé evenementenlocatie in Rotterdam

 

Wanneer u op zoek bent naar een unieke evenementenlocatie in Rotterdam, bent u bij The Boathouse aan het juiste adres. Onze bijzondere evenementenlocatie is gelegen aan de Kralingse Plas, midden in het Kralingse bos. Wij garanderen u een unieke beleving in een prachtige ambiance. Kom gerust eens langs en dompel uzelf onder in de wereld van The Boathouse.

evenementen

 

The Boathouse met zijn stoere en robuuste uitstraling leent zich uitstekend voor teambuilding events, personeelsfeestjes, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Wij beschikken over professioneel personeel die al u zorgen gedurende de dag of avond uit handen neemt. Voorafgaand aan het evenement staan wij voor u klaar om u te helpen met de organisatie en planning. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alle ruimtes naar eigen smaak indelen. Wilt u een grote of juist kleine ruimte? Er zijn diverse combinaties mogelijk. Wanneer het weer het toelaat kunt u genieten op ons prachtige terras met uitzicht op de Kralingse Plas. Uw evenement bij The Boathouse kunt u afsluiten met een borrel waarbij gebruik gemaakt kan worden van onze professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie.

evenementenlocatie
evenementenlocatie
catering

 

Bij vergaderingen en andere evenementen heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor professionele catering. Dit kan bestaan uit een walking diner, zittend diner, buffet of BBQ. Alles wordt met verse ingrediënten bereid. Mooie producten zijn belangrijk in al onze bereidingen. Heeft u bepaalde dieetwensen? Geef deze dan gerust door! Tevens adviseren wij u graag over de lekkerste wijnen in ons assortiment. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

evenementenlocatie rotterdam

 

The Boathouse is uitstekend te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Zo is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. De locatie heeft een oppervlakte van 600m2 en is opgebouwd uit drie verschillende verdiepingen. In totaal kunnen wij op onze locatie 600 gasten welkom heten, afhankelijk van uw wensen. Deze sensationele locatie biedt de mogelijkheid en ruimte voor verschillende soorten evenementen, die door ons personeel altijd met veel plezier worden bediend.

 

contact

 

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam? Wij garanderen u een unieke en luxe beleving. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt!


Offerte aanvragen Contact opnemen