the boathouse | Feestlocatie rotterdam

 

The Boathouse is een unieke feestlocatie in Rotterdam gelegen aan de Kralingse plas. Geniet van de prachtige omgeving en kijk uit over het water. The Boathouse biedt de ideale locatie voor uw feest, zakelijk en privé. De inrichting zorgt voor een maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden tot maatwerk evenementen. Daarnaast kunt u ook terecht bij The Boathouse voor particuliere evenementen, waaraan u zowel overdag als ’s avonds een persoonlijke invulling kunt geven.

particuliere evenementen

 

Door de bijzondere architectuur van de locatie heeft The Boathouse iets speciaals. Vanuit alle verdiepingen is er door de volledig glazen pui een sprookjesachtig uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Dit maakt het dé perfecte locatie voor uw feest. Van verjaardagen tot babyshowers, bij ons is alles mogelijk! Maar ook voor grotere familie-evenementen zoals recepties, verjaardagen of bijzondere condoleances zijn de ruimtes in The Boathouse zeer passend. Door de verschillende ruimtes is The Boathouse uitstekend geschikt voor deelactiviteiten. Dankzij de ligging in het Kralingse Bos en aan de Kralingse plas kunt u het feest ook uitstekend combineren met buitenactiviteitenzoals zeilen, kajakken, suppen of klimmen.


Offerte aanvragen

Feestlocatie
Feestlocatie
capaciteiten

The Boathouse is dé ideale feestlocatie voor uw evenement. Zo hebben wij een bovenverdieping, benedenverdieping, vide en een terras. Let er wel op dat wij bij het verhuren van de locatie de gehele locatie aan u verhuren. In totaal heeft The Boathouse 600m2 aan oppervlakte, verdeeld over 3 verdiepingen. Afhankelijk van de set-up kunnen wij hier 50 – 600 gasten ontvangen. 

Wanneer u interesse heeft bieden wij u de mogelijkheid om het feest te combineren met een diner. Hieruit kunt u kiezen tussen een receptie, walking diner, zittend diner of een buffet. Verder kunt u tijdens uw feest genieten van verschillende hapjes en alle soorten dranken. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw feest tot in de puntjes te verzorgen.

faciliteiten

Bij The Boathouse hebben wij ontzettend veel faciliteiten. Zo bieden wij een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie aan en zijn onze cateringmogelijkheden eindeloos. Daarnaast is direct nabij het gebouw een ruime gratis parkeergelegenheid ter beschikking voor gasten.