The Boathouse Kralingen

Het gezelligste restaurant & dé evenementenlocatie van Rotterdam 

Restaurant en evenementenlocatie The Boathouse Kralingen

"De hotspot van Rotterdam!"

The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd.
Ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie met een stoere en robuuste uitstraling, die zich bij uitstek leent voor zakelijke evenementen en luxe familiefeesten tot 600 personen.

Daarnaast is The Boathouse Kralingen de perfecte locatie voor lunchen in Rotterdam with a view. The Boathouse heeft hét terras waar u van woensdag t/m zondag kunt genieten van een prachtig uitzicht en een heerlijke lunchkaart met o.a. een “High Sea” van Schmidt Zeevis.

een korte sfeerimpressie..

Terrassentrofee in het AD: een 9 voor The Boathouse

Terrassentrofee heeft vrijdag 8 juli in het AD The Boathouse Kralingen een volle 9 gegeven voor haar terras. 'Een oase van weelde gaat open voor de terrasganger die hier neerstrijkt', zo kopte de recensent het artikel in. De sfeer, uitzicht en lunch alsmede bediening werden geroemd. Met deze score staan we in de tussenstand fier aan kop. Elke week worden er 2 terrassen bezocht voor deze trofee. Wij hopen de lijst nog lang te mogen aanvoeren. Kom dus snel lekker lunchen op ons terras!

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

The Boathouse Kralingen is bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen. De modulaire opzet zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft mogelijkheden om meerdere programma onderdelen in 1 gebouw te organiseren. De ruimtes kunnen gebruikt worden voor zakelijke evenementen zoals bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, relatieborrels of netwerkevents en kleinschalige beurzen.

Lees meer

FAMILIEFEESTEN

Als nieuwste trouwlocatie biedt The Boathouse de gelegenheid om alle momenten van deze belangrijke dag op één locatie te plannen. Dus zowel de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest vinden plaats onder 1 dak. Ook voor andere familie-evenementen zoals grote recepties, verjaardagen en bijzondere condoleances is de ruimte zeer passend.

Lees meer

Lunchen aan de Kralingse Plas in Rotterdam

Van woensdag tot en met zondag zijn wij geopend voor de lunch van 11:00 t/m 16:00 uur. Kom heerlijk genieten op ons terras aan het water of neem binnen plaats in een mooie ambiance. Wij serveren Schmidt Zeevis Originals- en Boathouse best lunchgerechten met een bijpassende wijnkaart. 

Bekijk hier:

LunchkaartReserveren

 

 

 

Een prachtig zicht over
de Kralingse Plas
vanuit

THE BOATHOUSE


Twitter