zakelijke evenementen bij the boathouse

 

Gaat u binnenkort een personeelsfeest organiseren of bent u op zoek naar een evenementenlocatie voor onder andere een vergadering, een congresgelegenheid, personeelsfeest, teambuildingactiviteit of een efficiënte brainstormsessie? Een inspirerende omgeving waar u met uw collega’s of zakenrelaties het maximale uit een vergadering of brainstormsessie kunt halen? The Boathouse biedt verschillende faciliteiten die het mogelijk maken om een perfecte combinatie van ontspanning, plezier en inspiratie te creëren zodat u en uw collega’s het optimale uit uw zakelijke evenementen kunnen halen.

zakelijke-evenementen
diner of Lunch


Een diner of uitgebreide lunch aan de Kralingse Plas met collega’s en zakenrelaties biedt ruimte voor persoonlijke aandacht. Onze koks verzorgen een heerlijk, culinair diner of een uitgebreide lunch die u zelf geheel naar wensen kunt samenstellen. In de keuken staan ambacht, oorspronkelijke ingrediënten en verse producten centraal. The Boathouse is dé ultieme evenementenlocatie voor personeelsfeesten, teambuildingactiviteiten, vergaderingen en brainstormsessies. Het personeel heeft veel ervaring op het gebied van zakelijke evenementen, is deskundig en bedient u als gast altijd met een grote glimlach.

Contact opnemen


diner of lunch en borrel


Het diner of lunch kan ook worden uitgebreid met een groot feest op één van onze verdiepingen. Denkt u erover na om eerst met een klein gezelschap te dineren en vervolgens met een grote groep een borrel te houden? Ook dit is mogelijk! Wilt u niet dineren maar juist alleen een zakelijke borrel organiseren. In overleg kunnen wij voor u een passend plan maken voor uw zakelijke evenement. Op maat en naar wens, dat is wat wij belangrijk vinden.zakelijke-evenementen
zakelijke evenementen op een toplocatie aan het water

 

Een zakelijk uitje bij The Boathouse staat garant voor inspiratie en saamhorigheid. Dit kan variëren van enkel een diner, tot een geheel verzorgd dagje uit inclusief activiteiten. De inrichting van The Boathouse zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden tot maatwerkevenementen. Verschillende ruimtes kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende zakelijke evenementen. The Boathouse bevindt zich tussen de Kralingse Plas en het Kralingse Bos waardoor u en uw collega’s geheel tot rust kunnen komen. Daarnaast heeft The Boathouse meerdere aparte ruimtes en gratis parkeergelegenheid. U kunt gratis gebruik maken van audiovisuele benodigdheden gedurende de hele dag. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!  

 

Offerte aanvragen

contact

 

Bent u overtuigd dat The Boathouse dé plek is waar u uw zakelijke evenement wilt organiseren en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan.


Offerte aanvragen Contact opnemen