personeelsfeest bij the boathouse

 

Gaat u binnenkort een personeelsfeest organiseren en staat uw mailbox vol met ideeën en suggesties van collega’s? Zijn er vanuit uw organisatie uiteenlopende eisen en verschillende verzoeken met betrekking tot locatie, catering en activiteiten voor hét feest van het jaar? Dan bent u bij The Boathouse aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen een onvergetelijk feest te organiseren, dat voldoet aan de verwachtingen én passend is bij uw organisatie.

een goede sfeer

Een geslaagd personeelsfeest is meer dan alleen een feest voor het personeel. Het brengt collega’s dichter bij elkaar en brengt nieuwe energie op de werkvloer. Het succes van een personeelsfeest hangt daarom van meerdere factoren af, waarbij de kwaliteit van het eten voorop staat. Eten is namelijk niet alleen noodzakelijk maar is ook een originele toevoeging voor het personeelsfeest. Het is hét moment om sfeer te creëren en een gezellig onderonsje te hebben met alle collega’s. Onder het genot van een uitgekozen wijn en een overheerlijk bereid diner, leren collega’s elkaar beter kennen. Voor een geslaagd personeelsfeest, zijn een goede sfeer en een aangename omgeving een vereiste. Een leuk personeelsfeest creëert goodwill onder de werknemers en laat zien dat werknemers worden gewaardeerd. Bij The Boathouse vindt u tijdens de lunch of het diner daarom de ideale combinatie van een gezellige sfeer en heerlijk eten. Een personeelsfeest waar u en uw collega’s nog lang over zullen praten! Wist u trouwens dat een personeelsfeest bij The Boathouse goed te combineren is met een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst? Neem nu contact op!


Contact opnemen

personeelsfeest
personeelsfeest
hét ultieme personeelsfeest voor uw organisatie

 

The Boathouse is sfeervol en modern ingericht, wat de locatie uiterst geschikt maakt voor een personeels- of bedrijfsfeest. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en biedt verschillende area’s met meerdere thema’s. De locatie is hierdoor zeer geschikt voor zowel grote als kleine groepen. U kunt bij ons terecht voor een besloten diner of lunch of een knallend personeelsfeest tot wel 600 personen. The Boathouse helpt u een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren die indruk maakt op al uw collega’s. Op basis van uw wensen en mogelijkheden bedenken wij een creatief feest inclusief catering en activiteiten. Heeft u bepaalde doelstellingen die u met het personeelsfeest wilt bereiken? Ook hierin denken wij graag met u mee.

de locatie


The Boathouse is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. In de omgeving zijn er voldoende parkeergelegenheden waar u vrij en betaald kunt parkeren.

The Boathouse heeft een oppervlakte van 600m2 en drie verdiepingen met glazen wanden die uitzicht bieden op de Kralingse Plas. Met mooi weer kunnen u en uw collega’s zelfs buiten zitten op het ruime houten terras aan het water. 

 

contact

 

Indien u kiest voor een samenwerking met The Boathouse bent u verzekerd van op maat gemaakte hapjes, vermakelijk entertainment en professionele bediening.  Bent u benieuwd hoe The Boathouse uw wensen en mogelijkheden vertaalt in een verbluffend personeelsfeest? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!


Offerte aanvragen Contact opnemen