Faciliteiten 

Bij The Boathouse hebben wij diverse faciliteiten. Zo bieden wij een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie aan en zijn onze cateringmogelijkheden eindeloos. Door het hele gebouw is wireless internet beschikbaar. Tevens is het ook mogelijk om een VPN-verbinding op te starten. Bij mooi weer kunt u samen met uw vrienden, familieleden of zakenrelaties heerlijk genieten op het mooie terras met een prachtig uitzicht over het Kralingse Plas en het Kralingse Bos. 

Het buitengebied rondom The Boathouse is perfect om te wandelen. Er zijn verschillende wandelpaden en buitenspeelplaatsen met vele speeltoestellen. Leuk voor de kinderen en fijn voor de ouders! The Boathouse leent zich bij uitstek voor het houden van een feestje of een zakelijke bijeenkomst, waarbij we een door u samengesteld buffet serveren. Wist u trouwens dat we binnen een podium hebben staan? Hier kunt u ideaal een speech houden, een presentatie geven of tijdens een familie-uitje uw karaoke talenten ontdekken.

Vanuit de tweede verdieping in het restaurant heeft u niet alleen een mooi uitzicht over de Kralingse Plas, maar kijkt u ook uit over de vele activiteiten die zowel in de winter als in de zomer worden gehouden. Deze ruimte is uitermate geschikt voor feesten en recepties. Maar ook voor vergaderingen is The Boathouse een ideale locatie.

De verschillende zalen zijn voorzien van alle faciliteiten, zoals een bar, toiletten, draadloos internet en twee tv-schermen van 58 inch. Verder beschikt The Boathouse over het juiste zonweringsysteem waardoor u de ruimte tijdens een presentatie, productlancering of een ander speciaal moment goed kunt verduisteren. 

 

In totaal heeft The Boathouse een oppervlakte van 600m2 en bestaat het gebouw uit drie verdiepingen. Zo kunt u gebruikmaken van het terras, de benedenverdieping, vide en bovenverdieping. Wilt u een chique boot huren voor een bruiloft bij The Boathouse? Of wilt u tijdens een zakelijk evenement er even tussenuit? Bij The Boathouse is voor ieder wat wils!

 

 

bereikbaarheid

 

In de omgeving van The Boathouse zijn voldoende gratis en betaalde parkeerplekken waar u gebruik van kunt maken tijdens uw bezoek. Voor (zakelijke) evenementen beschikken wij tevens over een aparte parkeergelegenheid. Komt u niet met de auto? Dan kunt u  de routebeschrijving voor het openbaar vervoer downloaden. The Boathouse is ook goed bereikbaar met de fiets of scooter.

contact 

Heeft u binnenkort een verjaardag, jubileum, babyshower of ander evenement op de planning staan waarvoor u nog op zoek bent naar de ideale locatie? Of wilt u gewoon genieten van een overheerlijke lunch aan het water? Kom dan eens langs bij The Boathouse en geniet van al onze faciliteiten.

Neem contact met ons op.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of reserveer een tafel! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld!


Offerte aanvragen Contact opnemen