Condoleance

Een condoleance en afscheidsdienst regelen is een zware taak waar veel bij komt kijken. In korte tijd moeten een aantal beslissingen worden genomen. Beslissingen die wel met zorg genomen dienen te worden. Een mooi leven verdient namelijk een eerbiedwekkend afscheid. Een uitvaart is daarom meer dan alleen een afscheid, het is een laatste eerbetoon aan diegene die u dierbaar is. Het vieren van het leven dat uw dierbare heeft geleefd. Ook voor de minder vrolijke gebeurtenissen in uw leven kunt u terecht bij The Boathouse.

Bij The Boathouse kunt u terecht voor een eerbiedwekkend afscheid. Steeds vaker wordt een uitvaart voorafgegaan met een bijeenkomst. Een bijeenkomst in een besloten kring om naasten sterkte te wensen bij het verwerken van hun verlies. Iedereen verwerkt het verdriet op zijn of haar eigen manier en neemt afscheid, zoals dat het beste bij hem of haar past. Zo’n bijeenkomst is daarom een blijvende herinnering aan iemand die u altijd zal bijblijven.

Vooraf aan de uitvaart ontvangen wij u, uw familie en vrienden daarom graag in The Boathouse zodat u samen herinneringen kunt delen en kunt bijpraten. The Boathouse is mede door haar locatie en vakkundig personeel uiterst geschikt voor een condoleance. Daarnaast beschikken wij over een sfeervolle ruimte om voor de uitvaart met familie en vrienden bijeen te komen. Hierbij staat de overledene uiteraard in het middelpunt van het samenzijn. 

condoleances_afscheidsdienst
condoleance – een afscheidsbijeenkomst op een bijzondere locatie

 

Op basis van uw wensen stellen wij de hapjes en drankjes samen. U kunt kiezen voor een kop koffie, een borrel of een uitgebreid diner achteraf. Het ophalen van oude herinneringen onder het genot van een hapje en drankje schept ruimte voor positieve gevoelens, zelfs op een dag als deze. Het is belangrijk dat er gekozen wordt voor een afscheid dat past bij de wensen van de overledene. The Boathouse zorgt in alle gevallen voor een gepaste koffietafel met hapjes en drankjes.

faciliteiten


Bij The Boathouse beschikken wij over een professionele state-of-the-art geluidsinstallatie, waar tijdens de condoleance gebruik van kan worden gemaakt. Zo kunt u zelf eventueel naar eigen wens muziek afspelen tijdens de afscheidsbijeenkomst.

de locatie
 

The Boathouse is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. In de omgeving zijn voldoende parkeergelegenheden waar u gratis kunt parkeren. Tevens zijn er nog betaalde parkeerplekken in de omgeving. De locatie heeft een oppervlakte van 600m2 en is opgebouwd uit drie verschillende verdiepingen.

contact

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een condoleance? En wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem nu contact op voor een passende uitvaart vanuit The Boathouse of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Offerte aanvragen Contact opnemen