the boathouse, de mooiste trouwlocatie van rotterdam!

Bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie in Rotterdam? Dan bent u bij The Boathouse aan het juiste adres. The Boathouse is een prachtig gelegen evenementenlocatie tussen de Kralingse plas en het Kralingse bos met een unieke uitstraling. Deze nieuwe trouwlocatie in Rotterdam biedt veel verschillende mogelijkheden. Samen met ons ervaren personeel maken wij van uw bijzondere dag een dag om nooit meer te vergeten.


The Boathouse is een officiële trouwlocatie en biedt daarom ook de ruimte voor de huwelijksvoltrekking. Dit maakt het onder andere mogelijk om alle belangrijke momenten gedurende uw trouwdag op dezelfde locatie te laten plaatsvinden. Zodoende heeft u tijdens uw trouwdag geen extra zorgen, waardoor u compleet van uw dag kunt genieten.

Trouwlocatie
capaciteiten | The Boathouse, trouwlocatie Rotterdam

Wanneer u uw bruiloft gaat plannen is het van belang rekening te houden met het aantal gasten dat u op deze dag wilt uitnodigen. Het is veelvoorkomend dat de hoeveelheid gasten verschilt per moment op uw trouwdag. Zo kan het mogelijk zijn dat u bij de huwelijksvoltrekking minder gasten uitnodigt dan bij het feest. Het is dus van belang om rekening te houden met de maximale capaciteit per ruimte.

Doordat wij de huwelijksvoltrekking, het diner en het feest op eenzelfde locatie kunnen faciliteren, kunt u de hele dag terecht bij The Boathouse. Afzonderlijk ruimtes afhuren is bij ons niet mogelijk, waardoor u de gehele locatie volledig tot uw beschikking heeft op de meest speciale dag van uw leven.

 

Offerte aanvragen

het Diner | the boathouse

 

Bij The Boathouse verzorgen wij uw trouwdag tot in de puntjes. Het is dan ook van belang dat iedereen op deze bijzondere dag kan genieten van een overheerlijk diner. Met betrekking tot het eten heeft u de keuze tussen een walking diner, receptie BBQ, zittend diner of een buffet. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot het diner? Neem dan gerust contact met ons op.


Contact opnemen

Trouwlocatie
faciliteiten | the boathouse

Bij The Boathouse hebben wij vele faciliteiten in ons aanbod. Zo bieden wij een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie aan en zijn onze cateringmogelijkheden eindeloos. Daarnaast is direct nabij het gebouw een ruime gratis parkeergelegenheid ter beschikking voor gasten.

Door de prachtige ligging aan het water hebben wij bij The Boathouse ook de mogelijkheid om met gebruik van een sloep aan te leggen aan de steiger. Maak uw trouwdag nog specialer door gebruik te maken van een aankomst met een sloep. Wij helpen u graag met het huren van een mooie sloep. Geniet van de prachtige zonsondergang en laat dit bijzondere moment vastleggen door onze trouwfotograaf.

fotosessies | the boathouse

De perfecte ligging van The Boathouse biedt tevens een perfecte locatie voor uw trouwfoto’s. Het Kralingsebos is namelijk de ideale plek voor de fotograaf om trouwfoto’s en familiefoto’s te maken. Nog niet nagedacht over een fotograaf? Geen probleem! The Boathouse biedt u een ervaren fotografe die deze bijzondere dag graag voor u vastlegt. 

Trouwlocatie Rotterdam | Gaat u binnenkort trouwen? Dan biedt The Boathouse u de perfecte locatie. Geniet van het uitzicht op het water en onze uitstekende service. Samen zorgen wij ervoor dat u deze dag nooit meer zal vergeten. Vraag nu hier vrijblijvend een offerte aan!


Offerte aanvragen