Zakelijke evenementen

De inrichting zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden tot maatwerkevenementen. De ruimtes kunnen modulair gebruikt worden voor een zakelijk evenementen zoals: 

Netwerkevents, Presentaties, Workshops, Vergaderingen/congressen, Teambuilding, Diners & Feesten
 

Particuliere events

Van verjaardagen tot babyshowers, ook voor particuliere events kunt u bij The Boathouse houden. Zowel overdag als 'savonds en met een persoonlijke invulling. U kunt hierbij denken aan: 

Babyshowers, Verjaardagen, Huwelijken, Jubilea & Condoleances

Trouwlocatie, bruiloften en familiefeesten

The Boathouse is de nieuwste trouwlocatie van Rotterdam. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor bruiloften waarbij alle momenten van deze belangrijke dag, inclusief de huwelijksvoltrekking, op dezelfde locatie kunnen plaatsvinden. Daarnaast is het Kralingse Bos een geweldige plek voor de fotograaf om trouwfoto's en familiefoto's te maken.

Officiele trouwlocatie
Fotosessies
Decoratie
Diversiteit

Combinatie events met outdoor activiteiten

Ook voor andere grote familie-evenementen zoals recepties, verjaardagen of bijzondere condoleances is de ruimte zeer passend. The Boathouse is door zijn opzet zeer geschikt voor deelactiviteiten. Denk aan familie evenementen gecombineerd met leuke outdoor activiteiten zoals zeilen, kajakken, suppen of klimmen.