De beste bedrijfsuitjes van Rotterdam

Rotterdam Business Events, hét evenementenbureau voor bedrijfsuitjes in omgeving Rotterdam en tevens evenementenleverancier voor The Boathouse Kralingen. De samenwerking tussen Rotterdam Business Events en The Boathouse Kralingen is een versterking van elkaars expertises om klanten optimaal te laten genieten van hun bedrijfsuitje op een unieke locatie in Rotterdam aan de Kralingse Plas. Rotterdam Business Events is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsuitjes, workshops en personeelsfeesten.

rotterdambusinessevents

The Boathouse Kralingen: een unieke evenementenlocatie 

The Boathouse Kralingen is een uitstekende evenementenlocatie. Het beschikt over een groot terras dat uitkijkt op de Kralingse Plas. Dit is ideaal als u buiten bijvoorbeeld een lopend buffet wil of een zomerse borrel met veel gasten. Ook in de winterperiode worden de heaters buiten gezet zodat u kunt genieten van een winterse borrel. De ruimtes kunnen gemakkelijk opgedeeld worden. Op deze manier kan de ruimte aangepast worden op het soort evenement, de hoeveel gasten en natuurlijk op uw wensen. Denk aan een prachtige bruiloft, een zakelijke borrel of een jubileum. Daarnaast is The Boathouse Kralingen gelegen in het prachtige recreatiegebied van het Kralingse Bos, de perfecte plek voor sportieve outdoor activiteiten. Het evenementenaanbod van Rotterdam Business Events is gevarieerd met onder andere actieve uitjes. In de omgeving rondom het Kralingse bos kunt u door Rotterdam Business Events een avontuurlijke middag beleven. Denk bijvoorbeeld aan het uitje Boogschieten of de Drakenbootrace. Unieke en leuke uitjes in een prachtige omgeving!

De ideale partner voor bedrijfsuitjes

Rotterdam Business Events is al jaren het meest toonaangevende evenementenbureau dat unieke bedrijfsuitjes organiseert. Onder leiding van Raymond Disco en Danielle de Wilde organiseert het bedrijf creatieve uitjes voor verschillende bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan succesvolle bedrijfsuitjes zoals: bedrijfsuitje Katendrecht en Kookworkshop in de Markthal. Allen met een authentiek Rotterdams karakter. Door de unieke omgeving rondom The Boathouse Kralingen zijn er verschillende sportieve uitjes mogelijk, zoals de Drakenbootrace en Hand in Zand kameraden


Drakenbootrace 

De Drakenbootrace is een eeuwenoude Chinese traditie. De Drakenboot heeft plaats voor 16 roeiers en op de voorpunt staat een imposante drakenkop. Een van de deelnemers gaat als trommelaar voorin de boot zitten. De trommelaar geeft het ritme aan dat de roeiers moeten volgen. Elke keer dat de trommelaar slaat, steken de roeiers tegelijk hun peddels in het water. Een goede samenwerking is hiervoor noodzakelijk. Samen met uw team heeft u een middag vol plezier!

 

Hand in Zand kameraden

Dit bedrijfsuitje zorgt voor een sportieve middag vol uitdagingen! Samen met uw team richt u zich op vier facetten namelijk: focus, concentratie, doelgerichtheid en samenwerking. Een goede uitvoering van deze vier elementen zorgt dat het team goed scoort. Het uitje is perfect voor teambuilding. Het team gaat met deze vier elementen aan de slag. Denk hierbij aan reuzekatapult schieten, spelsterrenslag, luchtdrukpistool schieten en nog veel meer! Na deze intensieve middag kunt u bij The Boathouse Kralingen nog napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

De creatieve uitjes van Rotterdam Bussiness Events in combinatie met de prachtige locatie van The Boathouse Kralingen zorgen voor een onvergetelijke dag!

 

Wilt u graag een gers bedrijfsuitje op de mooiste plek in Rotterdam?

Bekijk de website voor meer informatie: http://www.rotterdambusinessevents.nl/

U kunt ook bellen naar 010-2054030 of een e-mail sturen naar: info@rotterdambusinessevents.nl