Ruimte huren Rotterdam

Wilt u een horeca evenement organiseren in de regio Rotterdam? Dan is het belangrijk dat u een locatie zoekt dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u een geschikte horeca ruimte huren in Rotterdam? Dan bent u bij The Boathouse Kralingen aan het juiste adres. Dit prachtige pand heeft drie verdiepingen en biedt ruimte aan maximaal 450 personen. Daarnaast heeft u dankzij het glas een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Horeca ruimte huren in Rotterdam: The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen leent zich perfect voor verschillende type evenementen. U kunt denken aan zowel zakelijke- als familiaire feesten. Doordat de ruimtes eenvoudig opgedeeld kunnen worden, is het ook zeer geschikt voor evenementen met meerdere onderdelen. The Boathouse biedt vele mogelijkheden!

Horeca ruimte huren Rotterdam

Diverse mogelijkheden

Bij The Boathouse Kralingen vinden wij het belangrijk dat het evenement perfect aansluit bij uw wensen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie, maar u kunt ook zelf aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van catering. Indien u een lopend buffet, barbecue, walking dinner of een aangeklede borrel wenst; bij ons kan het allemaal. Daarnaast is de locatie perfect om een evenement te organiseren in combinatie met een leuke outdooractviteit zoals suppen, zeilen of klimmen. Kortom een uitgebreide keuze aan activiteiten die uw feest onvergetelijk maken.

Meer informatie?

Wilt u graag een horeca ruimte huren in Rotterdam met veel mogelijkheden, voldoende parkeergelegenheid en een prachtig uitzicht? The Boathouse is de ideale locatie. Indien u meer informatie wenst over de locatie of de faciliteiten van The Boathouse, kunt u ons bereiken op telefoonnr: 010-2037827 of stuur een mail naar info@theboathousekralingen.nl. Wij helpen u graag!