Boot huren bij The Boathouse Kralingen

Zodra de eerste zonnestralen beginnen te schijnen en u voelt de warmte op uw huid, dan wilt u nog maar één ding! Namelijk de boot pakken en met een goed gezelschap varen op de Kralingse Plas. Maar wat als u geen boot heeft? Dan kunt u nu een boot huren bij de The Boathouse Kralingen. Op deze manier vertrekt u met prachtig weer vanaf een top locatie voor een bijzondere boottocht.

 

Een middag genieten van uw eigen boot

Huur een elektrische sloep om samen met uw vrienden, familie of collega’s te varen. Sloepverhuurverblijf, Geen Boot Wel Varen is verantwoordelijk voor deze boten. Zodra u de reservering online heeft gemaakt ontvangt u een digitale code. Met deze code kunt u direct de boot starten en hoeft u zich niet van tevoren ergens aan te melden. Daarnaast heeft u voor een sloep geen vaarbewijs nodig. Dus u bent meteen klaar om te varen! U kunt opstappen bij The Boathouse Kralingen en uw vaartocht kan beginnen. Wilt u toch liever dat een schipper de boot bestuurt? Dat is ook een mogelijkheid! U kunt van tevoren bespreken wat de gewenste vaarroute is en de schipper brengt u langs verschillende plaatsen.

 

Een boottocht voor een bruiloft of borrel

Heeft een speciale gelegenheid zoals een bruiloft? Of wilt u met het bedrijf genieten van een luxe borrel? De boot kan geheel naar wens elegant aangekleed worden. Daarnaast kunnen we ook de catering verzorgen voor onderweg, zodat u lekkere versnaperingen heeft tijdens de vaartocht. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien tijdens uw boottocht. Na uw tocht kunt u kiezen voor een aansluitend diner bij The Boathouse Kralingen. Hierdoor is uw bruiloft, jubileum of evenement compleet.

Geniet van de prachtige omgeving en begeef u op de wateren van de Kralingse Plas. U kunt zelf varen, maar ook kiezen voor een schipper. Stap op uw sloep bij The Boathouse Kralingen en u kunt genieten van een prachtige boottocht.

 

Wilt u graag meer informatie over de verschillende arrangementen? Bekijk dan de website of neem contact op.