Forward Events, vaste partner van The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen is bij uitstek de perfecte locatie voor (zakelijk) evenementen, bruiloften of borrels. Om uw evenement tot een succes te maken is professionele apparatuur zoals licht-, geluid- en presentatie-systemen onmisbaar. The Boathouse heeft standaard een vrij complete geluid- en lichtinstallatie, maar soms zijn er speciale wensen en is er meer nodig. Daarom is Forward Events vaste locatiepartner van The Boathouse Kralingen. De organisatie is een full-serviceorganisatie- en boekingsbureau en verzorgt de facilitaire diensten. Denk hierbij aan de professionele uitvoering van licht-, geluids- en videowensen. Zij verzorgen de technische realisatie van uw evenement, bruiloft of beurs.

forwardevents

Een bruiloft of evenement om nooit te vergeten

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen van uw leven. De witte jurk, de mierzoete grote taart, de opgedirkte gasten en natuurlijk het grote feest, vergeet u nooit meer. Graag wil Forward Events een bijdrage leveren om uw dag extra speciaal te maken. Op de prachtige locatie van The Boathouse Kralingen heeft u een prachtig uitzicht over het water en zijn de ruimtes geschikt voor een groot feest samen met al uw gasten. Met behulp van de technische apparatuur van Forward Events is de ruimte in een klap omgetoverd tot een professioneel evenement. Denk aan dj-apparatuur, beamers, lasers, geluidsinstallaties of een complete PA-installatie voor een live optreden. Kortom, een groot assortiment aan professionele audioapparatuur voor ieder budget. Wilt u ook graag een dj boeken? Ook dit is mogelijk. U kunt tot in de vroege uurtjes feesten en zal met een glimlach terugdenken aan deze onvergetelijke avond.

Zakelijk evenementen

Voor een vergadering of een belangrijke presentatie moet u de juiste middelen hebben, zoals een beamer en een LED tv-scherm. Forward Events verzorgt ook technische apparatuur aan zakelijk evenementen. Wilt u bijvoorbeeld een productpresentatie geven en heeft u middelen nodig zoals een podium, verlichting en presentatiedisplays? Dit kunnen zij voor u verzorgen. Indien gewenst bouwen ze het podium voor u op. Bovendien leveren zij verhoogde vloeren met eventueel verlichting eronder. Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle presentatie. Na de belangrijke vergadering of presentatie kunt u aansluitend van een borrel genieten. Tijdens de borrel heeft u de gelegenheid om met collega’s of prospects in informele sfeer zakelijke onderwerpen te bespreken. Uiteraard kunt u naast een borrel kiezen voor een diner.

Bij Forward Events kunt u zowel terecht voor losse boekingen van bijvoorbeeld dj’s, acts en artiesten, als voor de complete organisatie van een zakelijk evenement. Alle technische aspecten ondernemen ze graag voor uw evenement.

Wilt u meer weten over Forward Events? Bekijk de website: http://www.forwardevents.nl/.

U kunt ook bellen 010-5921735 of mailen naar info@forwardevents.nl