Congreslocatie

 

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een presentatie, brainstormsessie of andere zakelijke bijeenkomsten? Een locatie net buiten de stad met alle faciliteiten die u nodig heeft voor een buitengewoon congres? Lees dan snel verder over onze congreslocatie!

congres-locatie

congreslocatie


The Boathouse is een ideale locatie om uw congres te organiseren. Het gebouw biedt verschillende area’s met meerdere thema’s waar u in een ongedwongen sfeer kunt speechen. Het organiseren van een congres of een andere zakelijke bijeenkomst bij The Boathouse kent vele voordelen. Eén van de voordelen is dat The Boathouse zich in een inspirerende omgeving bevindt. Dit zorgt ervoor dat u, uw collega’s en uw zakelijke relaties een creatievere kijk hebben op alle onderwerpen die tijdens het congres aan bod komen. Daarnaast zijn er bij The Boathouse geen storende factoren aanwezig. U kunt samen met uw collega’s en zakelijke relaties beter focussen op het congres. Waar u op kantoor misschien niet over alle gewenste apparatuur beschikt die u tijdens een congres of andere zakelijke bijeenkomst nodig heeft, weet u dat al deze benodigdheden wel voor handen zijn bij een externe congreslocatie. En wist u dat u een zakelijke bijeenkomst ideaal kunt combineren met een teambuildinguitje?

inspirerende congreslocatie aan het water


The Boathouse bevindt zich tussen het Kralingse Bos en de Kralingse Plas. Hierdoor is een congres eenvoudig te combineren met een heerlijke wandeling of ontspanning.

Het gebouw is mede door het hoge plafond op beide verdiepingen en veel daglicht een ideale locatie voor congressen. Een inspirerende plek die iets toevoegt aan het congres. Het gebouw bestaat uit een aantal sfeervolle ruimtes die elk hun eigen ambiance hebben. Bijzondere congressen vragen nu eenmaal om een bijzondere locatie.

Voor, tijdens en na het congres bieden wij diverse cateringmogelijkheden die vooraf samengesteld worden. Van kleine hapjes tot een uitgebreid diner, alles is bij ons mogelijk. Het samenstellen doen wij uiteraard op basis van uw wensen. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. U wordt begeleid door een team van ervaren professionals die graag met u meedenken. Om miscommunicatie te voorkomen heeft u één vast contactpersoon voor én tijdens het congres.

congres-locatie
faciliteiten

 

The Boathouse biedt diverse faciliteiten aan. U kunt bij ons gebruik maken van een professionele state-of-the-art geluidsinstallatie en beamers. Onze cateringmogelijkheden zijn eindeloos. Met plezier laten wij u persoonlijk kennis maken met deze mogelijkheden. Tevens is er in de nabije omgeving een ruime, gratis parkeergelegenheid ter beschikking voor gasten.

 

contact

 

Bent u overtuigd dat The Boathouse dé plek is waar u uw congres wilt organiseren en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Offerte aanvragen Contact opnemen